San Marzano Sessantanni Primitivo di Manduria DOC Eski Bağlar
Il san Marzano 62. yıl dönümü primitivo di Manduria riserva doc, saf primitivo üzümlerinden üretilmektedir. Üzümler, en az altmış yaşında olan eski asmalardan elde edilmektedir. Hasat, hafif bir olgunlaşma ile Eylül ortasında yapılmakta ve salkımlar elle toplanarak küçük sepetlere konulmaktadır. Şarap mahzeninde üzümler, kısa bir soğuk ön-macerasyona tabi tutulmakta, ardından yaklaşık 10 gün boyunca 24-26°C'de seçilmiş mayalar kullanılarak çelik tanklarda fermente edilmektedir ve kabuklarla macerasyon yapılmaktadır. Sonrasında, yumuşak preslerle nihai süzme işlemi gerçekleştirilmekte ve malolaktik fermentasyon çelik tanklarda yapılmaktadır. Şarap, 18 ay boyunca Fransız ve Amerikan meşe fıçılarda olgunlaşmaktadır.